Qüestions pràctiques

  • Calendari anual:

Acompanyem els infants des de la segona quinzena de setembre fins a finals de Juny. 

  • Horari:

Obrim l’espai als infants de dilluns a divendres de 9 a 15.

Tant l’horari d’arribada i recollida, com els dies de la setmana que és fa ús de l’espai són flexibles segons les necessitats de les famílies, però la quota es manté igual.

  • Aportació mensual:

Grup 1-3: 400€ mensuals de setembre a juliol

Grup 3-6: 350€ mensuals de setembre a juliol 

La matrícula són 300€ i es paguen una sola vegada quan entres a 7 estrelles.

La quota de material és de 100€ per infant  i es paga cada setembre.

Hi ha bonificació del 20% pels infants que ja tenen germanes/germans al projecte.

  • Procés de familiarització:

Els infants necessiten un temps per familiaritzar-se amb el nou espai i les noves rutines i establir l’inici d’un vincle segur amb les persones que l’acompanyaran a partir d’ara. Per això demanem a totes les famílies que es reservin un mínim de:

30 dies pels infants d’1 a 3 anys.

15 dies pels infants de 3 a 6 anys.

Pot acompanyar aquest procés la mare, el pare, l’avi, l’àvia o qualsevol persona que tingui un vincle ferm amb l’infant.

  • Nombre d’infants per grup:

Grup 1-3: 10 infants per dos acompanyants.

Grup 3-6: 18 infants per dos acompanyants.

  • Els àpats:

Esmorzars: poden portar l’esmorzar de casa si no han tingut temps d’esmorzar suficient a casa i menjar-ho quan arriben a 7 estrelles.

Grup 3-6: Com que dinem una mica més tard, cap a les 10.30 compartim un esmorzar que preparem diàriament i que ens ha portat una família el dilluns. Aquest esmorzar consta de fruita i fruits secs ecològics i pa, galetes o bastonets. Cada família ens ha de portar l’esmorzar setmanal entre dues i tres vegades a l’any.

Dinars: Cada infant porta el seu dinar en un pot de vidre i l’escalfem al bany maria una estona abans de seure a taula. D’aquesta manera, l’infant reconeix el gust del menjar, les olors i les textures com una cosa familiar. 

  • Implicació de les famílies:

A les famílies de 7 estrelles els hi demanem que participin en les trobades que es fan cada 6 setmanes a l’espai, per tal d’establir vincles, escoltar-nos i créixer com a grup.

A banda d’aquests moments la implicació de les famílies és totalment voluntària. Poden participar a les comissions de treball, a les jornades de treball de manera voluntària segons les seves possibilitats.

Si tens alguna altra pregunta, fes-nos-la arribar un correu a setestrelles@gmail.com.