Qüestions pràctiques

– Quin calendari feu?

Seguim el calendari escolar anual. Un cop finalitzat el curs, les acompanyants segueixen treballant sense infants fins acabar el mes de juliol. Al setembre reprenem l’activitat amb els infants cap els vols del 15 de setembre (en funció de l’any varia una mica)

– Quines quotes mensuals paguen les famílies?

Les quotes són de 400€/mes (11 mesos) al grup d’1-3 anys i 350€/mes (11 mesos) al grup de 3-6 anys (l’agost no es paga).

A partir del 2020-2021 es pagarà una quota de material anual de 100€ per infant (cada setembre)

– Els àpats com són?

Cada família porta diàriament l’esmorzar (si no és que ja esmorzen a casa) i el dinar del seu fill o filla.

– Quin és l’horari?

Seguim l’horari compactat de 9 a 15h. Dins aquesta franja horària, cada família pot decidir l’hora d’arribada i l’hora en que venen a recollir el seu fill o filla. Les quotes són sempre les mateixes per tothom, independentment de l’horari que es faci.

– Es pot venir només 2 o 3 dies a la setmana?

Oferim la possibilitat de venir els dies de la setmana que convingui, però les quotes es mantenen iguals en tots els casos. Només així el projecte es pot sostenir econòmicament.

– Hi ha període de familiarització/adaptació?

Sí. En el grup d’1-3 anys és d’un mes i en el grup de 3-6 anys és  de 15 dies i es va ajustant en funció de l’infant.  Pot acompanyar aquest procés la mare, el pare, l’avi, l’àvia o qualsevol persona que tingui un vincle ferm amb l’infant.

– Quines ràtios teniu?

La ràtio que tenim és d’un acompanyant per a cada 5-6 infants en el grup d’1-3 anys i de 8-9 per adult, en el grup de 3 a 6 anys.

– Quina implicació tenen les famílies?

A les famílies de 7 estrelles els hi demanem que participin en les trobades que es fan cada 6 setmanes a l’espai, per tal d’establir vincles, escoltar-nos i fer xarxa. A banda d’aquests moments la implicació de les famílies és totalment voluntària. Poden participar a les comissions de treball, a les jornades de treball o a l’espai de préstec de la petita biblioteca.

 

Si tens alguna altra pregunta, fes-nos-la arribar a través del nostre formulari de contacte o enviant un correu a setestrelles@gmail.com.