Qüestions pràctiques

– Quin calendari feu?

Seguim el mateix calendari que les escoles públiques de Girona. Aquest proper curs 2019-20 el curs s’acabarà a finals de junty i el proper curs 2020-2021 ja seguirem completament el calendari escolar normatiu, acabant als volts del 22 de juny (abans de Sant Joan). Un cop finalitzat el curs, les educadores segueixen treballant sense infants fins acabar el mes de juliol. Al setembre reprenem el curs amb els infants cap els vols del 15 de setembre (en funció de l’any varia una mica)

– Quines quotes mensuals paguen les famílies?

Les quotes són de 400€/mes (11 mesos) al grup d’1-3 anys i 350€/mes (11 mesos) al grup de 3-6 anys (l’agost no es paga).

A partir del curs 2020-2021 es pagarà una quota de material anual de 100€ per infant (cada setembre)

– Es paga matrícula?

Hi ha una matrícula inicial de 300 euros que es paga un sol cop, en el moment que es fa la inscripció per tal de reservar plaça.

– Els àpats com són?

Cada família porta diàriament l’esmorzar (si no és que ja esmorzen a casa) i el dinar del seu fill o filla. A l’hora de dinar, s’escalfa el menjar en un bany maria elèctric.

– Quin és l’horari?

El proper curs 2019-20 l’horari serà de 8:30h a 15h. Dins aquesta franja horària, cada família pot decidir l’hora d’arribada i l’hora en que venen a recollir el seu fill o filla. Les quotes són sempre les mateixes per tothom, independentment de l’horari que es faci.

A partir del curs 2020-21 ja seguirem l’horari compactat (habitual a les escoles Waldorf), de 9 a 15h.

– Es pot venir només 2 o 3 dies a la setmana?

Oferim la possibilitat de venir els dies de la setmana que convingui, però les quotes es mantenen iguals en tots els casos. Només així el projecte es pot sostenir econòmicament.

– Hi ha període de familiarització/adaptació?

Sí. En el grup d’1-3 anys és d’un mes i en el grup de 3-6 anys és  de 15 dies i es va ajustant en funció de l’infant.  Pot acompanyar aquest procés la mare, el pare, l’avi, l’àvia o qualsevol persona que tingui un vincle ferm amb l’infant.

– Quines ràtios teniu?

La ràtio que tenim és d’una educadora per a cada 5-6 infants en el grup d’1-3 anys i de 8-9 per adult, en el grup de 3 a 6 anys.

– Quina implicació tenen les famílies?

A les famílies de 7 estrelles els hi demanem que participin en les trobades que es fan cada 6 setmanes a l’espai, per tal d’establir vincles, escoltar-nos i fer xarxa. A banda d’aquests moments la implicació de les famílies és totalment voluntària. Poden participar a les comissions de treball, a les jornades de treball o a l’espai de préstec de la petita biblioteca.

 

Si tens alguna altra pregunta, fes-nos-la arribar a través del nostre formulari de contacte o enviant un correu a setestrelles@gmail.com.