L’equip educatiu

Actualment l’equip de 7 estrelles està format per 6 persones, 5 educadores que acompanyen els infants cada dia i una assessora pedagògica.

Teresa Pagès Giol. Vaig néixer a Badalona el 1979. Des de sempre he tingut tres passions a la meva vida, els infants, la naturalesa i crear amb les mans.

Vaig estudiar Magisteri Infantil, posteriorment Educació d’arts plàstiques i també em vaig formar en pedagogia Waldorf. I des de fa uns anys vivint l’experiència de la maternitat.

Vaig treballar uns quants anys com a mestre d’Educació infantil  fins que vaig descobrir la pedagogia Waldorf i vaig iniciar un projecte seguint aquesta mirada. També des de fa 6 anys  que creo fades i follets de llana al meu projecte personal de La Caseta de Feltre. Actualment també formo part de l’equip educatiu de 7 estrelles.

M’agrada estar contínuament aprenent de tot el que m’interessa i em mou. M’agrada imaginar i crear. M’agraden les coses senzilles i boniques. M’agrada observar els infants i contemplar la naturalesa.

 

Cristina Sánchez Quera. Vaig néixer a Girona, l’any 1987. Sóc diplomada en educació infantil (Uvic). Un cop vaig finalitzar els estudis em vaig interessar per la primera infància. Encuriosida per conèixer i observar que és el que necessiten els infants.

He estat treballant en diferents escoles bressols municipals. En un moment especial de la meva vida em va sorgir l’oportunitat de fer de voluntària a la Llavor, escola Waldorf (Olot). Allà vaig conèixer una altra mirada cap a l’infant on em va fer reflexionar i replantajar el meu concepte d’educació i de la vida.

Més endavant vaig descobrir el treball d’Emmi Pikler i vaig decidir realitzar la formació a l’institut Pikler Lóczy de Budapest que actualment encara segueixo.

El 2016 vam crear 7 estrelles, on actualment formo part de l’equip educatiu, acompanyant el grup d’infants de 0-3 anys.

 

Esther Brugués Estela. Vaig néixer a Figueres l’any 1971. Tota la meva vida he treballat amb infants i adolescents. M’apassiona l’ésser humà, sobretot el que es troba en les primeres etapes de la vida.

He fet tres formacions de llarga durada: Magisteri (UdG), Història de l’Art (UdG) i Pedagogia Waldorf (Centro de Formación de Pedagogía Waldorf de Madrid). De les dues primeres me’n queda un títol, i de la darrera una profunda transformació en la meva mirada cap a l’educació i cap a la vida en general.

Hi ha hagut tres experiències que m’han marcat pel que fa al món de l’educació: el meu pas per l’Agrupament Escolta Sant Pere de Figueres, la maternitat, i la formació i pràctica educativa en Pedagogia Waldorf.

Sóc mare de l’Eloi i en Damià. Van ser els meus dos fills els que em van portar a conèixer que una altra manera de fer era possible, els que em van portar a descobrir la mirada Pickler i la mirada Waldorf.

Durant 14 anys vaig formar part d’una cooperativa de mestres dedicada a l’àmbit educatiu dels museus. Ho vaig deixar per dedicar-me en cos i ànima a la Pedagogia Waldorf. Des d’aleshores he estat acompanyant infants en l’etapa d’Infantil i de Primària.

 

Núria Puigdevall Salvans. Vaig néixer el 8 de juny del 1984 a Fornells de la Selva. Des de ben petita he tingut dues passions, la natura i els infants. M’he sentit sempre molt propera als boscos, als camps, les flors, etc. i m’ha sigut també fàcil connectar amb els infants. Vaig començar estudiant Ciències Ambientals. Vaig treballar en temes d’educació ambiental i vaig col·laborar en projectes en defensa del territori, durant uns anys.

L’any 2009 vaig fer un màster de Creixement personal i lideratge de la UB, que em va canviar la vida a molts nivells. En l’àmbit professional em va servir per reconnectar amb la passió per la infància i orientar la meva vida en vers l’educació.

Em vaig formar en pedagogia lliure a La Caseta de Barcelona. A través de l’antroposofia, vaig conèixer la pedagogia Waldorf (Postgrau Waldorf, La Salle), xarnera que donava sentit a la meva trajectòria vital, unint educació i natura. Posteriorment em vaig fascinar pel treball d’Emmi Pikler i vaig començar la formació a l’Institut Loczy de Budapest, formació que vaig seguint en l’actualitat.

El 2016 vam crear 7 estrelles i el 2017 vaig ser mare de la Xènia amb en Joel. Dos grans moments vitals, que m’han aportat més aprenentatges i “saviesa” que totes les formacions anteriors juntes. Actualment doncs, formo part de l’equip educatiu de 7 estrelles, acompanyant el grup d’infants de 3 a 6 anys.

 

Judit Melgar Iglesias. Sóc empordanesa, nascuda a Figueres l’any 1979. Sempre he tingut clar que la meva dedicació diària seria estar en contacte i en relació amb els infants. Estimo la meva feina, m’apassiona i per mi és vocacional i també un plaer acompanyar els infants en el seu camí de creixement.

Inicialment em vaig formar com a auxiliar de Jardí d’Infància i més tard vaig fer  la formació de TEI (Tècnica Superior en Educació Infantil), i la meva experiència professional s’ha centrat en acompanyar infants, en l’etapa de 0 a 3 anys, en diferents escoles bressol.

La meva inquietud interna i les ganes de seguir fent camí, en l’àmbit educatiu, d’una manera conscient i amb una mirada respetuosa em va encaminar a complementar la meva formació amb tallers vivencials i cursos en relació a:  la visió pedagògica d’Emmi Pikler (Espai  Gira-sol, Sant Gregori, 2006); Educació Viva (CRAEV,Xarxa Educació Lliure, 2012) i més recentment amb un curs d’introducció a la Pedagogia Walfdorf (Espai Gira-sol, Sant Gregori, 2015) impartit per la Sònia Kliass.

Mantinc viva la meva passió per seguir acompanyant infants, i també la inquietud i l’interés per continuar aprenent i creixent com a persona, dia rere dia i gaudir-ne.

El meu recorregut com a educadora/acompanyant m’ha dut a estar actualment en l’espai de joc i creixement 7 estrelles  formant part de l’equip educatiu i acompanyant els infants de 0 a 3 anys d’edat.

 

Sònia Kliass. Vaig néixer al Brasil i des de l’any 1992 visc a Girona. Em vaig formar en psicologia a Sao Paulo i durant molt anys vaig estar treballant amb l’àmbit d’educació, el moviment, l’expressió i la dansa creativa amb infants i adults.

A partir de que vaig conèixer Ute Strub, l’any 1995, em vaig introduir en el treball d’Emmi Pikler i E. Hengstenberg. Més tard em vaig formar a l’Institut Pikler de Budapest. I l’any 1998 vaig començar el meu camí formant-me en la pedagogia Waldorf participant de grups d’estudi fins que vaig participar en la primera formació de mestres d’infantil a Catalunya.

Durant anys vaig treballar amb infants i actualment em dedico bàsicament a la formació, assessorament i orientació a famílies i professionals de l’educació infantil. Participo com a formadora en diferents formacions de pedagogia Waldorf.

Estic encantada de formar part de l’equip de 7 Estrelles encara que de moment no estic treballant directament amb els infants. Participo dels claustres i faig observacions als grups amb la intenció d’ajudar amb una mirada més externa que dona perspectiva i aporta reflexió al treball del dia a dia. Em fascina poder acompanyar els processos que fan els infants durant els primers anys de vida!

Anuncis