L’equip educatiu

Núria- Cristina- Miquel

7 estrelles actualment compta amb dues educadores i un educador que acompanyen els infants.

Núria Puigdevall Salvans. La Núria va estudiar Ciències ambientals a Girona (2002-2006). Va treballar en temes d’educació ambiental i va col·laborar en projectes en defensa del territori, durant uns anys. Posteriorment, es va interessar per l’agricultura i va fer un màster d’agricultura ecològica a la UB; coneixement que va aplicar a la seva vida personal i laboral, dedicant-se a fer horts amb els alumnes de les escoles i instituts de la ciutat de Girona. L’any 2009 va fer un màster de Creixement personal i lideratge a la UB, el qual li va servir per acabar d’orientar la seva vida envers l’educació. Va treballar com a col·laboradora durant dos anys al projecte d’educació lliure La Caseta a Barcelona. L’any següent, retornant cap a terres gironines, va fer d’educadora del projecte d’educació lliure La Barraca dels Cirerers a la Bisbal d’Empordà. Al mateix temps, va cursar el postgrau en educació infantil Waldorf a la Salle de Barcelona i es va formar per ser facilitadora del curs “Com parlar als infants i adolescents perquè ens escoltin”. Actualment segueix la seva formació a l’institut Pikler Lóczy de Budapest, havent cursat els mòduls de “Los cuidados” i “El movimento libre”. Del 2013 al 2016 va treballar en el projecte educatiu de La petita vall, derivant aquest a l’actual 7 estrelles.

Cristina Sánchez Quera. La Cristina es va diplomadar en educació infantil (0-6 anys) a la Uvic (2007-2010). Va fer pràctiques al Ceip Ardenya a Sant Feliu de Guíxols amb infants de 4 anys.  Un any més tard va fer les pràctiques a El Tren, escola bressol municipal de Girona. Un cop acabat els estudis, es va interessar per l’educació de 0 a 3 anys més respectuosa amb el creixement de l’infant. Començant a treballar a l’escola bressol de Cervià de Ter, primer com a educadora i posteriorment treballant com a directora del centre. Més endavant, l’any 2013, va tenir l’oportunitat de realitzar un voluntariat a la Llavor, escola Waldorf a la Pinya (Olot), fet que va comprometre i reconduir el seu plantejament sobre l’educació. A banda dels seus estudis, la Cristina com a nena i com a noia, va créixer en el moviment escolta, formant part durant tretze anys de l’agrupament escolta Sant Narcís. Actualment segueix la seva formació a l’institut Pikler Lóczy de Budapest, havent cursat els mòduls de “Los cuidados” i “El movimento libre”. Del 2013 al 2016 va treballar en el projecte educatiu de La petita vall, derivant aquest a l’actual 7 estrelles.

Miquel Ángel Sánchez Muñoz. En Miquel és llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha compaginat la seva vida laboral  i formativa entre les teràpies i l’educació. Com a mestre està format en el Postgrau d’Educació Infantil Waldorf de la Universitat de la Salle. Ha treballat a l’escola Waldorf Krisol de Premià de Dalt, cofundador de l’Oreneta d’Arbúcies i acompanyant a Abeona de Caldes de Malavella. Com a psicòleg i terapeuta està format en una amplia gama de tècniques i teràpies tant amb adults com amb famílies. Actualment gestiona el Taller de Consciència “La Galeria sobre el Pont” (http://www.lagaleriasobreelpont.com/) i és creador de Trobada amb Un Mateix (http://www.trobadaunmateix.com/ ).

A 7 estrelles tant els educadors com les famílies compten amb el suport pedagògic de la Sònia Kliass, psicòloga especialista en el desenvolupament infantil que té com a referències la pedagogia Waldorf i els principis de Pikler.

Anuncis