Famílies

“7 Estrelles és el millor regal que li hem donat a la nostra filla”.

Mare d’una nena de cinc anys

“Hem confiat la cura del nostre fill a un equip de persones amoroses i sensibles, que no sols han acollit al nostre fill de manera amorosa sinó a nosaltres com a mare i pare també, oferint-nos suport i contenció en aquests anys de criança. Ha estat el millor regal que hem rebut com a família”

Mare d’un nen de cinc anys

“Com a pares d’un infant de 4 anys, 7Estrelles és per nosaltres la tranquil·litat que el nostre fill estarà molt ben acompanyat durant els seus primers 6 anys de vida. Per mi la mirada que té aquest projecte sobre la infància es reflecteix en tot: des de l’espai, els materials, les propostes pedagògiques, els àpats, el tipus d’acompanyament. Saps que tot gira sobre una mateixa cosa -el respecte per les necessitats dels infants-. I això és sentir com a mare que el teu fill està en el lloc i amb les persones adultes adequades.”

Mare i pare d’un nen de quatre anys

Un matí de tardor… Filla: “Avui hi ha escoleta?” Mare: “Sí” Filla: “Beeeeé!!!”. Això com a mare no té preu.

Mare d’una nena de tres anys

“Per mi 7 Estrelles és sobretot un lloc de confiança, on sé que el meu fill estarà bé. No només per tenir una ràtio d’infants per acompanyants molt bona, o un pati molt treballat perquè sigui el més natural possible, o una sala de jocs acollidora on jugar i jugar, deixant anar la seva imaginació, sinó sobretot, perquè l’equip de gent que porta el projecte és de primera. Tant amb el tracte amb el nen, siguent respectuoses amb el seu ritme de desenvolupament i cuidant-lo la mar de bé, com amb el tracte amb nosaltres com a família. Us estic molt agraït!”

Pare d’un nen de dos anys

“Per nosaltres 7 estrelles és acompanyament amb alegria, respecte i amor, joc lliure, ritmes, estones llargues a l’exterior (fins i tot quan plou), elaboració de pa, aquarel·les, materials naturals… Hi portem 4 cursos ja. I és que per nosaltres, 7 estrelles ho té tot.”

Mare d’una nena de cinc anys

“Per nosaltres que la nostra filla vingui a 7 estrelles, és una tranquil·litat molt gran. És estar segura que es cuiden les seves necessitats emocionals, deixant espai perquè pugui ser ella mateixa, respectant els seus processos i acompanyant-la amb amor i respecte.”

Mare d’una nena de tres anys