Cooperativa

7 estrelles és un espai d’acompanyament a la criança per a famílies amb infants d’1 a 6 anys. Ens sentim compromeses amb la transformació social i econòmica i per aquest motiu ens vam constituir com a cooperativa sense ànim de lucre amb el suport de l’ateneu cooperatiu de les terres gironines. Creiem que aquest és un model que posa a la persona per sobre del capital i que ens permet entre totes avançar en la construcció d’una economia més justa i solidària. Les acompanyants som sòcies treballadores i les famílies formen part de la cooperativa amb la figura de sòcies col·laboradores.

Les 7 estrelles simbolitzen per nosaltres els 7 primers anys de vida. Època de vital importància pel desenvolupament dels infants, en què cuidar és el centre. Cuidar que tot allò que envolti les nenes i els nens sigui bell, allò que sentin agradable, allò que toquin sigui de qualitat…perquè puguin descobrir el món des de la bondat i construir des d’aquí el seu ser.

A 7 estrelles, infants i persones adultes creixem cada dia. Per això, una altra part fonamental del projecte, és la formació. Al llarg del curs s’organitzen cursos i tallers en relació a la criança i el creixement personal.