Els propers dissabtes 20 d’octubre i 27 d’octubre a 7 estrelles tenim el plaer de comptar amb la presència de la Sònia Klias, oferint-nos dues xerrades molt indicades per tenir present abans de les festes de Nadal.

Per més informació i inscripcions podeu escriure a setestrelles@gmail.com

joc

EL JOC DE 0 A 3 ANYS

El joc és l’activitat central de l’infant durant els primers a anys de vida. És un impuls natural però és alhora una capacitat que s’ha de desenvolupar. Si l’adult coneix bé el procés que fan, pot ser de més ajuda perquè els infants puguin desenvolupar millor aquest potencial. Com es desenvolupa l’infant en el joc de 0 a 3 anys? Quin és el paper de l’adult? Com podem organitzar l’espai i quines son les millors joguines? Perquè parlem de joc lliure? Què passa amb l’autonomia en el joc? Ens centrarem sobretot en el joc manipulatiu, en la imitació i el començament de la imaginació.

Dia 20 d’octubre de 10 a 14h/ Preu: 40 euros; 60 euros per parelles

EL JOC DE 3 A 7 ANYS

Com es desenvolupa l’infant en el joc de 3 a 7 anys? Quin és el paper de l’adult? Com podem organitzar l’espai i quines son les millors joguines? Ens centrarem més en la imaginació, la fantasia, el paper dels contes, el joc de rols i el joc amb regles. També parlarem de diferents aspectes de les celebracions de Nadal, els Reis i els regals.

Dia 27 d’octubre de 10 a 14h/ Preu: 40 euros; 60 euros per parelles

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s