TALLER L’ACOMPANYAMENT EMOCIONAL

-Com acompanyar en la confiança, afavorint el benestar emocional dels infants-

El proper dissabte 28 d’abril de 10 a 14h a 7 estrelles tindrem l’oportunitat de tenir a 7 estrelles, la Maite Duran amb un taller sobre l’acompanyament emocional als infants. Una oportunitat per vivenciar i parlar sobre l’autoestima, l’expressió lliure de les emocions, el tacte nutritiu i com acompanyar els infants des de la confiança, adquirint eines que afavoreixin el seu benestar emocional.

Preu: 40 euros/ 60 euros per parelles

corMIG_R

Un recorregut a través de la vivència, tot jugant, sentint, gaudint, descobrint… un marc de reflexió on parlem d’autoestima, en què ens l’afavoreix i en què no, parlem de processos d’adaptació (canvis), de la importància del contacte en la nutrició emocional… On podem adquirir eines, consciència i comprensió de les seves necessitats emocionals per afavorir en confiança. És un taller per a persones que estan vinculades a la infància, siguin mares, pares, professionals… per a totes aquelles persones a prop de persones petites, a les quals comprendre com podem afavorir el seu benestar emocional ens nodreix a totes i tots.    

Llarg recorregut en acompanyament emocional en processos de famílies i en infants en projectes d’educació respectuosa com a Casa de parts naturals, Migjorn, El Roure i La Caseta. Amant de la infància, curiosa i desig profund de descobrir, aprendre i créixer amb els infants, a acompanyar quines són les necessitats dels infants emocionalment perquè els afavoreix en florir en qui són amb força, confiança en si mateixos i en la vida. El regal més valuós que m’he fet a mi mateixa en compartir camí amb nadons, nenes i nens”

Maite Duran

Per a més informació inscripcions podeu escriure’ns a setestrelles@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s