Des de 7 estrelles desitgem que hagueu tingut un bon inici d’any i us recordem els propers cursos i tallers d’aquest mes de gener i principis de febrer:

Grup de joc per mares/pares i nadons i Grup de joc per mares/pares i infants de 3 a 6 anys. 6 dimarts consecutius del 17 de gener al 21 de febrer de 16 a 17h (nadons) i de 17’30 a 18’30h (3 a 6 anys). 60 euros/infant (els germans paguen la meitat)

Un espai per gaudir de la calma, veient jugar els infants i compartint amb adults, des d’una mirada respectuosa. El grup serà acompanyat per Sònia Kliass i Núria Puigdevall. 

 

Estimular o sobre-estimular? Com educar infants sense estrès. Sònia Kliass- psicòloga especialita en l’etap 0-3 anys. 21 de gener de 10 a 14h. 40 euros/persona

Els sentits són com finestres que ens permeten percebre el món i tenen una gran importància en els processos que fan els infants. En aquest taller mirarem els diferents sentits i quina seria la manera més adequada de cuidar-los perquè es puguin desenvolupar d’una manera sana. Coneixerem els dotze sentits que proposa la pedagogia Waldorf i parlarem dels riscos de la falta d’estimulació i sobretot de com poder evitar les conseqüències de la sobre-estimulació.

 

Taller Crea la teva taula d’estació d’hivern. Teresa Pagès- mestre Waldorf i creadora de La Caseta de Feltre. 28 de gener de 10 a 13h. Preu 18 euros+10 euros de material

Què és una taula d’estació? Com la podem fer? Passa un agradable matí d’hivern, creant una taula d’estació ben bonica per casa teva. Crea elements d’hivern amb les teves mans i material natural. En aquest taller hi va inclòs bona part del material que necessites i que després t’enduràs a casa (teles, fustes, personatges, un mineral, etc.)

 

Com parlar als infants perquè escoltin i com escoltar-los perquè parlin. Núria Puigdevall- educadora del projecte 7 estrelles. Del 2 de febrer al 16 de març cada dijous de 17 a 19h. 60 euros+20 (quadern de treball)/per persona

El taller Com hem de parlar perquè els infants i adolescents escoltin dóna a les mares, pares i educadores una oportunitat per aprendre de manera pràctica noves habilitats de comunicació:

*Establir límits mantenint una actitud amorosa davant dels sentiments dels infants i adolescents
*Expressar l’enuig sense fer mal
*Animar els infants i adolescents que col·laborin
*Ajudar els infants i adolescents a ser solidaris i responsables
*Resoldre conflictes de manera pacífica i crear una atmosfera d’amor i de respecte

 

7estrelles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s